Дата публікації:
02 липня 2021
Кількість переглядів:
2690
Поділитися:

2 липня Сумський державний університет відвідала делегація Кременчуцького педагогічного коледжу імені А.С. Макаренка. Під час візиту навчальні заклади підписали договір про співпрацю.

Предметом договору стало встановлення і розвиток ефективного та взаємовигідного співробітництва між двома закладами в освітній, науково-практичній та науково-технічній діяльності. Зокрема, сторони планують проводити спільні науково-методичні дослідження, спрямовані на підвищення якості підготовки і перепідготовки кадрів, обмінюватися  досвідом у розробці програм підвищення кваліфікації і професійної перепідготовки для фахівців і керівників закладів освіти з урахуванням специфіки діяльності, разом працювати над вдосконаленням системи підготовки галузевих фахівців. Також у рамках угоди передбачається здійснення співпраці по розробці електронного документообігу, системи дистанційного навчання, профорієнтаційна робота серед населення, розвиток інноваційного та творчого середовищ в обох закладах освіти тощо.

«Успішність університету – це результат тривалої роботи. Ми зібрали кращі практики вітчизняних і світових закладів вищої освіти й готові ділитися своїм досвідом із колегами, побудувати плідну співпрацю», - підкреслив ректор СумДУ Василь КАРПУША.

«Для нашого навчального закладу дуже важливою є співпраця з партнерами такого рівня як Сумський державний університет. Ми бачимо, що тут вибудувана дуже правильна структура, делеговані повноваження професіоналам, зацікавленим людям. Усе це дає значний результат. За час перебування в СумДУ ми вже знайшли спільні точки дотику, де може бути реалізована співпраця», - зазначила директорка Кременчуцького педагогічного коледжу імені А.С. Макаренка Леся КРУПІНА.

Для гостей університету була організована ознайомча екскурсія.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]