Дата публікації:
14 липня 2021
Кількість переглядів:
2439
Поділитися:

10-11 липня у Конгрес-центрі Сумського державного університету відбувся Play Off та Grand Final кіберспортивного турніру CYBER SUMDU [CS:GO та Mortal Kombat 11].

Участь у турнірі взяли 128 команд із Сум і Сумської області, Києва, Львова, Черкас, Миколаєва, Харкова, Херсона та Чернігова. До фіналу вийшли 32 команди, змагалися у двох лігах – шкільній та аматорській.

Організаторами турніру виступили кафедра економічної кібернетики Навчально-наукового інституту бізнесу, економіки та менеджменту, центр кіберспорту СумДУ та Федерація кіберспорту України.

«Провести турнір для 32 команд за два дні – важке завдання. Але ми впоралися, – розповів асистент кафедри економічної кібернетики СумДУ Олександр Кушнерьов. – Класна атмосфера турніру, жваві коментатори. Сподіваємося, що вже скоро побачимо у нас на кафедрі нових студентів – сьогоднішніх учасників турніру, які в подальшому сприятимуть розвитку кіберспортивного руху».

«Багато учасників, багато позитивних моментів, протистояння команд тримали в напрузі до кінця гри. Ми отримали гарний досвід! Плануємо продовжувати організовувати такі турніри й надалі», – зазначив фахівець кафедри економічної кібернетики СумДУ Ілля Сафронов.

За результатами активних змагань переможцями турніру стали:

Шкільна ліга

1-е місце – команда Fenlitach (Школа №10, м. Вознесенськ Миколаївської області, Конотопський індустріально-педагогічний фаховий коледж СумДУ)

2-е місце – команда -NEVERAGE- (Садівський ЗЗСО І-ІІІ ст., КУ ССШ №2)

3-е місце – команда P2L (Голосіївський ліцей №24, м. Київ, Гімназія №315, м. Київ)

Аматорська ліга

1-е місце – команда Ulitki (Харківський приватний НВК «Ліцей Професіонал», Харківська спеціалізована школа I-III ступенів №17)

2-е місце – команда 2k_goblins (КУ ССШ №17, Петропавлівсько-Борщагівська загальноосвітня школа I-III ст. Борщагівської сільської ради Бучанського району Київської області)

3-е місце – команда Starie loshadi (СумДУ, СумДПУ)

Сумський державний університет вітає переможців та усіх учасників турніру. Бажаємо нових перемог і чекаємо на навчання до нашого університету!

 

 

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]