Дата публікації:
20 лютого 2012
Кількість переглядів:
1082
Поділитися:

16-18 лютого фахівці Сумського державного університету взяли участь у спеціалізованій виставці "Енергоефективність та енергозбереження". Вона проходила у виставковому центрі Сумської торгово-промислової палати «Іллінський».

СумДУ представляли кафедра прикладної гідроаеромеханіки, спеціалізована група з енергетичних обстежень та Науковий центр прикладних екологічних досліджень. Кафедра прикладної гідроаеромеханіки запропонувала потенційним замовникам теплогенеруючий агрегат (ТГА). Науковий центр прокладних екологічних досліджень розробив перелік екологічних документів, які необхідно мати кожному промисловому підприємству і запропонував великий спектр послуг із цієї тематики. Спеціалізована група з енергетичного обстеження (СГЕО) запропонувала тепловізійне обстеження будівель і споруд різного типу та призначення за допомогою унікального приладу тепловізора марки FLUKE Ti 25.

Пропозиції вчених СумДУ викликали інтерес у відвідувачів виставки, результатом якого стали проведені попередні переговори з потенційними замовниками.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]