Дата публікації:
27 серпня 2021
Кількість переглядів:
1463
Поділитися:

Команда Сумського державного університету взяла участь у відкритих всеукраїнських змаганнях із судномодельного спорту в класі швидкісних моделей з електродвигунами (секція М) «Kyiv Cup 2021».

Перегони проходили з 20 до 22 серпня у Матвіївській затоці (м. Київ). Змагання зібрали 11 команд з Києва, Сум, Харкова, Полтави та Дніпра.

Результатом виступу команди СумДУ стали 2 місце в категорії «Юніори» та 3 місце в категорії «Спортсмени».

«Змагання відбувалися напередодні святкових заходів, присвячених 30-й річниці Незалежності України, тож ми мали змогу спостерігати підготовку до параду, що додавало урочистості, – зазначив керівник гуртка СумДУ з судномодельного спорту, асистент кафедри прикладного матеріалознавства та технології конструкційних матеріалів факультету технічних систем та енергоефективних технологій Павло Руденко. – Особливу атмосферу створювало й саме місце проведення – Труханів острів, надзвичайно красивий та історичний. Результатом повністю задоволені. Це вже треті змагання всеукраїнського рівня, на яких команда СумДУ посідає призові місця».

Сумський державний університет вітає спортсменів-судномоделістів із новими досягненнями та бажає подальшого спортивного розвитку й визначних перемог!


Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]