Дата публікації:
21 лютого 2012
Кількість переглядів:
1523
Поділитися:

На відкритті третього сезону FAN-ZONA КВН виступили 23 команди, серед яких команда Сумського державного університету «Любимая».

Партнером нового сезону виступив СумДУ. Саме на його базі вже вкотре проходили репетиції до квнівських виступів. Нова ліга одержала статус міжнародної, оскільки на фестиваль приїхала  команда з Білорусії «Белие роси». У грі також брали участь команди: «Із покоління в покоління», «Жафи» (м. Харків), «Дюшес», «Жир» (м. Київ), «Смак» (м. Донецьк), «Туті Фруті» (м. Вишневе), «Добрий Шубін» (м. Луганськ), «Любимая», «Сафо», «Рембо», «Сівак» (м. Суми) та інші. Фан-сектори з Києва, Харкова, Донецька, Луганська і, звісно ж, Сум.

На початку гри зал «розігрівавав» не улюблений усіма Льолік Маковка з команди «Збірна СНАУ», а капітан київської команди «Трігер» Діма. Гру вів незмінний ведучий, учасник команди КВН «Тіке Тихо» Андрій Любченко.

На шанувальників КВН та просто глядачів, які прийшли «доторкнутися» до прекрасного, очікував лише один номер від кожної команди – «привітання», але і цього було достатньо, щоб продемонструвати свою майстерність в гуморі та кмітливості. За підсумками гри, «Малий кубок» (третє місце) зайняла команда «Туті Фруті», «Середній кубок» одержала команда «Сівак», а перше місце «неочікувано» для глядачів одержала команда «Белие роси», яка показала високу майстерність гри в КВН.

Часу засмучуватися для інших команд немає, бо 10 березня в актовій залі СумДУ відбудеться жіночий КВН, присвячений Міжнародному жіночому дню. Тому сміємось лише з доброго та якісного КВНу.

Сергій Мальченков
Гурток «Аматорська журналістика»

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]