Дата публікації:
09 вересня 2021
Кількість переглядів:
1595
Поділитися:

8 вересня у літературній вітальні СумДУ відбулася презентація проєкту «Правозахисна програма для лідерів громад «Я – Медіа», що реалізується за підтримки МЗС Естонської Республіки.

Проєкт створено задля посилення в суспільстві ідеї діалогу заради порозуміння та примирення, підтримки лідерів, що працюють на місцях, для забезпечення політичної, соціальної та економічної участі молоді в мирному процесі в Україні.

Під час заходу студенти, молоді лідери, блогери та представники ЗМІ обговорили мету проєкту, а також основні заходи, передбачені в ньому. Організатори повідомляють, що для молодих лідерів заплановані дві школи-тренінги з правозахисту й відоблогерства, 10 блог-кафе, а також семінар за участю тренерів з Естонії. За результатами навчання учасники зможуть створити власні блоги та регулярно наповнювати їх.

Також у проєкті передбачена менторська програма для 10 молодих блогерів, яким буде надаватися підтримка від естонських та українських менторів. Кращі блогери отримають можливість відвідати Естонію з навчальним візитом.

Слідкувати за анонсами та подробицями можна в офіційній групі проєкту в мережі Facebook «Youth Movement − I am MEDIA».

Довідково: організаторами проєкту «Я – Медіа» є Сумський державний університет, ГО «Молодіжна медіа спілка (ММС)» спільно з громадською організацією «Фундація Прав Людини», Університетом міста Тарту (Естонія) та фінансується коштами Міністерства закордонних справ Естонської Республіки.


Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]