Дата публікації:
09 вересня 2021
Кількість переглядів:
1723
Поділитися:

8 вересня в Сумському державному університеті відбувся традиційний «Ярмарок інтересів» для здобувачів першого курсу.

Позанавчальний час студента складають різноманітні активності, доступні на базі СумДУ. Це – спорт, мистецтво, КВН, громадська діяльність, волонтерська робота, профспілкова діяльність, студентське самоврядування та різноманітні гуртки. Саме з цими напрямами активностей ознайомилися відвідувачі «Ярмарку інтересів».

Зокрема, у наметі спортивного клубу студенти мали змогу дізнатися про досягнення спортсменів університету, познайомитися з особливостями роботи секцій та обрати той вид спорту, який зацікавить найбільше.

Унікальним структурним підрозділом СумДУ є громадське об’єднання «СПАРТА», учасники якого не тільки підтримують добру фізичну форму, але й охороняють правопорядок на різноманітних університетських заходах.

Представники бібліотеки СумДУ презентували відвідувачам ярмарку нові надходження до книжкового фонду, познайомили із особливостями роботи бібліотеки, а також провели цікаві розважально-інформаційні заходи, що позиціонують бібліотеку як простір для навчання, розваг, творчості та зустрічей.

Усіх охочих допомагати людям, брати участь у соціальних проєктах та ініціативах, запрошують до своїх рядів представники волонтерського руху СумДУ.

На заході також були присутні представники студентських організацій – ректорату й профспілки, які розповідали відвідувачам про особливості роботи та запрошували приєднатися до дружньої команди студентського самоврядування.

Численні танцювальні колективи, вокальні студії, школа-студія КВН та навіть Кей Поп клуб – усе це можливості для розвитку, які надає студентам СумДУ Культурно-мистецький центр. Під час «Ярмарку інтересів» представниками колективів були проведені цікаві майстер-класи й організована розважальна програма.

Сумський державний університет – це не тільки навчання. З-поміж розмаїття позанавчальних активностей, які пропонує своїм студентам СумДУ, кожен може обрати те, що дозволить розкритися його талантам, допоможе знайти однодумців та нових друзів, зробити студентські роки яскравими й незабутніми.  

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]