Дата публікації:
21 лютого 2012
Кількість переглядів:
1153
Поділитися:

Мешканці гуртожитків Сумського державного університету провели зиму, влаштувавши справжнє спортивно-оздоровче свято на лижній базі «Токарі» СумДУ.

Однією із добрих традицій жителів студентських гуртожитків є щорічні зустрічі за межами міста наприкінці лютого. Цьогорічне свято не стало винятком і об’єднало більше 60 студентів, переважна більшість яких – іноземні студенти з африканських та азіатських країн.

Урочисте відкриття заходу розпочалося з «лінійки», на яку вишукувалися учасники змагань. Усіх присутніх привітала начальник відділу по роботі зі студентською молоддю в гуртожитках Нінель Лесик, яка побажала студентам гарно відпочити, активно позмагатися та весело провести час у компанії своїх друзів.

Спортивна частина свята складалася з цілого ряду естафет: «Баба Яга на мітлі», «Бій сніжками», «Снігова фігура», змагання на санчатах та лижах тощо. Особливий ентузіазм у студентів викликала естафета з перетягування канату, переможцем якої стала «дружба». Всі учасники команди отримали солодкі подарунки та грамоти.

Після смачного обіду та гарячого чаю мешканці гуртожитків мали можливість здійснити прогулянку на лижах. За словами студентськогодиректора Департаменту міжнародної освіти Шу Рім Сунг'є, іноземні студенти СумДУ з нетерпінням очікували на цей виїзд: «Більшість із присутніх студентів жодного разу не ставали на лижі. Це досить екзотично для нас, незвично, проте напрочуд цікаво. Це пам'ять на все життя». 

За словами проректора з НПР та ОПД Олени Король, яка безпосередньо опікується гуртожитками, навесні на мешканців студмістечка очікують не менш веселі та цікаві дійства. Відтак уже найближчим часом відбудеться конкурс «Міс гуртожиток», присвячений Міжнародному жіночому дню.

Ліна П’ятниця

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]