Дата публікації:
21 вересня 2021
Кількість переглядів:
1740
Поділитися:

20 вересня у місті Вінниця відбувся масштабний Всеукраїнський фізкультурно-оздоровчий захід, присвячений Міжнародному дню студентського спорту.

На святкуванні відбулося нагородження переможців та призерів ІІІ зимової та XVI літньої Універсіад України в загальнокомандному заліку.

Спортсмени Сумського державного університету мають чудові результати на спортивних аренах України, Європи та світу, зокрема, на XVI літній Універсіаді України вони вибороли I загальнокомандне місце серед університетів з чисельністю студентів більше 10 тисяч та II місце серед усіх вишів України.

Залікові очки спортсменів СумДУ надали можливість позиціонувати Сумську область на I-му місці серед інших регіонів України в своїй групі. Здобутком ІІІ зимової Універсіади України також є II місце серед усіх ЗВО України.

Загалом на урочистостях університет отримав 5 кубків, які засвідчують переможне місце в загальнокомандному заліку на всеукраїнських Універсіадах. Кубок перемоги керівнику Сумського відокремленого підрозділу Спортивної студентської cпілки України, Почесному ректорові, голові вченої ради СумДУ Анатолію ВАСИЛЬЄВУ вручив президент Європейської спортивної студентської асоціації Адам РОЧЕК.

На фото:  президент Європейської спортивної студентської асоціації Адам Рочек вручає кубок перемоги керівнику Сумського відокремленого  підрозділу СССУ, Почесному ректору, голові вченої ради СумДУ Анатолію Васильєву; студенти - переможці та призери Універсіад; кубки, що засвідчують переможні місця в загальнокомандному заліку на всеукраїнських Універсіадах.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]