Дата публікації:
28 вересня 2021
Кількість переглядів:
1777
Аудіоверсія:
Поділитися:

28 вересня Сумський державний університет відвідала делегація з Індії, яку очолив радник із питань закордонної освіти країни Талііл Подувал СЕТХУМАДХАВАН.

СумДУ на зустрічі представляли: перший проректор Сергій ЛЄОНОВ, проректор з науково-педагогiчної роботи та фiнансово-економiчної дiяльності Володимир КАСЬЯНЕНКО та директор департаменту міжнародної освіти Микола БОЖКО.

Метою візиту стало обговорення умов навчання та збільшення кількості студентів із Індії в Сумському державному університеті, розширення кола спеціальностей, за якими навчаються індійські студенти, а також перспективи розвитку співпраці, зокрема в напрямку віртуальної академічної мобільності.

«Ми зацікавлені не тільки у збільшенні кількості іноземних студентів, але й у розширенні кола університетів-партнерів. Наразі в нас активно розвивається проєкт із організації віртуальної академічної мобільності, що передбачає спільне навчання студентів економічних спеціальностей з різних країн», - зазначив Сергій ЛЄОНОВ.  

Пан Талііл Подувал СЕТХУМАДХАВАН відзначив високі позиції СумДУ в провідних міжнародних рейтингах, що є одним із визначальних факторів у виборі університету для навчання іноземних студентів.

У ході візиту гості ознайомилися із навчально-науковою базою СумДУ, переліком спеціальностей, умовами підготовки іноземних студентів, інфраструктурою університету, а також особливостями навчання в умовах карантину.

Під час відвідування бібліотеки СумДУ представники делегації отримали власні читацькі квитки, оглянули історико-краєзнавчий музей і читальні зали, ознайомилися із можливостями доступу до баз даних та інформаційних ресурсів. Враження на гостей справив візит до лабораторії віртуальної та доповненої реальності «Ulab» та онлайн-студії, де вони могли спостерігати проведення заняття у форматі відеоконференції. 

 

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]