Дата публікації:
01 жовтня 2021
Кількість переглядів:
2161
Аудіоверсія:
Поділитися:

Святковий захід, приурочений Дню працівників освіти і відзначенню 73-ї річниці створення закладу, пройшов 30 вересня в актовій залі головного кампусу Сумського державного університету.

Учасників свята привітали члени ректорату СумДУ. Голова вченої ради, почесний ректор університету Анатолій ВАСИЛЬЄВ у вітальному слові наголосив, що успіхи і досягнення університету, з якими заклад зустрічає професійне свято та чергову річницю створення, – результат командної, злагодженої роботи усього колективу.

«В Україні говорять про феномен СумДУ. Це досягнення всього колективу університету. Я вдячний вам, шановні колеги, за дружну командну роботу, за те, що цей довгий шлях успішності ми проходимо разом. Така цілеспрямованість, націленість на якість дозволяють нам виконувати свою високу місію», - підкреслив Анатолій ВАСИЛЬЄВ.

«Вітаю увесь колектив СумДУ з тим, що ми успішно реалізуємо освітній процес, проводимо потужні наукові дослідження, створюємо комфортні умови праці та навчання в університеті. Високі показники, позиції в міжнародних рейтингах, вагомі здобутки – це досягнення всього колективу СумДУ. Тож, бажаю, щоб у всіх нас вистачало життєвої мудрості, щоб ми і надалі рухалися вперед, із любов’ю до університету, надією та вірою в досягнення кращих результатів», – зазначив перший проректор СумДУ Сергій ЛЄОНОВ.

Яскраву концертну програму – подарунок для всіх працівників та ветеранів університету підготували колективи культурно-мистецького центру СумДУ.

Кращі номери концерту будуть розміщені на YouTube-сторінці СумДУ: https://www.youtube.com/channel/UCLyICskZCQ8t3N1TBZ5sBjQ

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]