Дата публікації:
04 жовтня 2021
Кількість переглядів:
1829
Аудіоверсія:
Поділитися:

У Києві 1-2 жовтня завершилися змагання в рамках перших в історії студентських спортивних ігор «Cool Race».

Організаторами виступили Комітет з фізичного виховання та спорту МОН України і Спортивна студентська спілка України. Спортивно-оздоровчий захід  для студентської молоді передбачає подолання учасниками чотирьох дистанцій із перешкодами різної складності. На спортивному слензі ці змагання мають назву «Круті перегони»  і вони є популярними у студентів європейських університетів, оскільки дають можливість комплексно виявити силу, швидкість, координаційні здібності та витривалість у спортсменів.

У столиці студентські команди  36 закладів вищої освіти  з 20 регіонів України змагалися за титули чемпіонів та призерів «Cool Race».  За регламентом розігрувалося три комплекти нагород за 1-3 місце у юнаків та дівчат за сумою особисто набраної кількості балів.

Студенти СумДУ доволі успішно змагалися на відбіркових етапах. Студентка Медичного інституту Анна ЦИБУЛЬНИК після запеклої боротьби потрапила до фіналу і першою в історії «Cool Race» стала володаркою кубка і золотої медалі.

Вітаємо наших студентів-спортсменів із дебютом у нових для нас змаганнях, а Анну ЦИБУЛЬНИК – із титулом першої чемпіонки всеукраїнських спортивних ігор «Cool Race»!

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]