Дата публікації:
13 жовтня 2021
Кількість переглядів:
1945
Аудіоверсія:
Поділитися:

13 жовтня Сумський державний університет із робочим візитом відвідала народна депутатка України, голова підкомітету у справах сім’ї та дітей Комітету Верховної Ради України з питань гуманітарної та інформаційної політики Тетяна СКРИПКА.

У ході візиту Тетяна СКРИПКА ознайомилася з інформаційно-бібліотечною системою СумДУ, її структурою, сервісами та послугами, поцікавилась можливостями доступу до наукових баз даних та електронних ресурсів, відвідала читальні зали та коворкінг «Універ City». Вона звернула увагу, що наразі бібліотека СумДУ – це сучасний інформаційний центр, зручний і відкритий для студентів, який забезпечує можливість безперебійного доступу до навчальної та наукової літератури навіть у період карантинних обмежень.

Особливості організації освітнього процесу під час карантину були винесені на обговорення й під час наради із керівництвом ЗВО. Зокрема, Тетяна СКРИПКА поцікавилася темпами проходження вакцинації працівниками СумДУ, зазначивши, що в умовах масштабного розповсюдження коронавірусної хвороби, щеплення – найефективніший спосіб працівникам захиститися від важкого її перебігу, а закладам освіти забезпечити повноцінну роботу.

Окремим питанням для обговорення учасниками наради став ініційований народною депутаткою проєкт реконструкції «Садиби Харитоненка», в розробці концепції якої взяли участь фахівці СумДУ.

«Садиба буде родзинкою міста. Вона прекрасна, має чудову локацію і сповнена історій, які повинні жити», – підкреслила Тетяна СКРИПКА.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]