Дата публікації:
15 жовтня 2021
Кількість переглядів:
2105
Аудіоверсія:
Поділитися:

13 жовтня Сумський державний університет відвідали представники компанії ТОВ «WORLDUZ» (м. Ташкент, Узбекистан) – координатор по ЗВО України Вікторія ЧУМАК та асистент координатора Суннатілло РАСУЛКУЛОВ.

Головна мета візиту – знайомство з особливостями навчання іноземних студентів у СумДУ та визначення перспектив подальшої співпраці.

Під час візиту гості з Узбекистану відвідали інформаційно-бібліотечний центр СумДУ, ознайомилися із можливостями онлайн- і відеостудії, оглянули аудиторії IT-компаній, що працюють на базі СумДУ, зустрілися із керівниками факультетів та інститутів, де навчаються іноземні студенти. Також представників делегації цікавила соціальна інфраструктура університету, зокрема, умови, у яких проживають студенти, можливості активного дозвілля й позанавчальної діяльності, тож у ході знайомства із локаціями закладу вони оглянули гуртожитки, об’єкти комплексу громадського харчування, спортивні споруди.

Директор департаменту міжнародної освіти Микола БОЖКО зазначив, що у СумДУ створені умови для комфортного навчання та розвитку студентів, у тому числі – іноземців, а, враховуючи, що університет завжди мав тісні взаємостосунки із Узбекистаном, висловив сподівання на взаємокорисне партнерство з ТОВ «WORLDUZ».

 

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]