Дата публікації:
18 жовтня 2021
Кількість переглядів:
1931
Аудіоверсія:
Поділитися:

13 жовтня за підтримки Сумського державного університету у рамках Тижнів Німеччини в Україні відбувся Перший вечірній фестиваль неформальної освіти «Мистецтво вчитися разом».

Протягом одного вечора в Конгрес-центрі СумДУ було проведено 36 тренінгів та майстер-класів, в яких взяло участь близько 300 осіб. На трьох тематичних виставках фестивалю було представлено твори сучасного мистецтва, враженнями від яких учасники мали змогу поділитися під час кави-брейку. Окрім офлайн-заходів, було влаштовано не менш корисну онлайн-програму.

На фестиваль також завітали гості з німецького міста Целлє: керівниця народного університету м. Целлє (vhs Celle) Ліліан Штайнке та голова правління цього університету Міхаела Блок.

Організатором фестивалю стала ГО «Центр освіти впродовж життя», за підтримки Посольства Німеччини в Україні, Сумського державного університету, DVV International в Україні та Сумської міської ради. Фестиваль проходив з дотриманням вимог Постанови Кабінет Міністрів України щодо запобігання поширення COVID-19. Учасникам було видано захисні маски та відповідні засоби захисту. 

 

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]