Дата публікації:
20 жовтня 2021
Кількість переглядів:
1849
Аудіоверсія:
Поділитися:

20 жовтня Сумський державний університет приймав міжуніверситетську науково-освітню конференцію, що відбувалася в рамках двосторонньої співпраці з КНУБА.

Метою візиту делегації з Київського національного університету будівництва і архітектури стало вивчення досвіду СумДУ за основними напрямками його діяльності.

Ректор Сумського державного університету Василь КАРПУША підкреслив, що успішність СумДУ – це результат не одного року роботи, а довгого шляху розвитку.

Він також зазначив, що університет відкритий для партнерства в різних сферах діяльності: і щодо напрацювань нормативної бази, і щодо впровадження нових технологій та розробки стратегій розвитку.

«Ми завжди раді спілкуванню з колегами, адже така співпраця є взаємовигідною й збагачує кожного із нас», - наголосив Василь КАРПУША.

Про досвід СумДУ з реалізації успішних технологічних рішень в освіті гостям розповів керівник центру технологій електронного навчання СумДУ Юрій ЗУБАНЬ. Принципами розвитку кадрового потенціалу, що реалізуються в університеті, з учасниками конференції поділився директор Департаменту по роботі з персоналом та підготовці науково-педагогічних кадрів Дмитро ЦИГАНЮК. Міжнародна діяльність університету стала предметом доповіді начальника управління міжнародного співробітництва Костянтина КИРИЧЕНКА.

У ході візиту учасники конференції ознайомилися із навчально-науковою базою СумДУ, можливостями бібліотеки, лабораторій і студій, а також мали можливість поспілкуватися із директорами інститутів, деканами факультетів, керівниками загальноуніверситетських служб із відповідних напрямків роботи.

Проректор з наукової роботи та інноваційного розвитку КНУБА Олександр КОВАЛЬЧУК подякував керівництву СумДУ за надану можливість обміну професійним досвідом і висловив сподівання, що співпраця буде взаємокорисною і сприятиме подальшому активному розвитку та змістовній комунікації між закладами освіти.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]