Дата публікації:
22 жовтня 2021
Кількість переглядів:
1933
Аудіоверсія:
Поділитися:

21 жовтня СумДУ відвідала фахівчиня із питань освіти Посольства США в Україні Віра ТЕРНОВСЬКА, яка опікується питаннями грантової та стипендіальної підтримки з боку американських фондів для проєктної діяльності та організації мобільності для різних категорій учасників.

На базі СумДУ, за участі управління міжнародного співробітництва, Віра ТЕРНОВСЬКА провела тренінг з підготовки грантових заявок на фінансування від американських фондів. Учасники тренінгу, що займаються або планують активізувати проєктну діяльність в університеті, мали змогу ознайомитися на практиці з роботою над проєктною документацією та формуванням бюджету.

Також у рамках свого візиту пані ТЕРНОВСЬКА провела презентацію програм навчання та стажування в США для студентів СумДУ. Під час семінарів студенти мали змогу ознайомитись з умовами участі у програмах та отримати практичні поради щодо успішного заповнення документів, а саме написання есе для програми обміну Global UGRAD.  Пані ТЕРНОВСЬКА підкреслила, що студенти СумДУ щорічно активно беруть участь у конкурсі та стають стипендіатами програми завдяки високому рівню підготовки та якісному пакету документів.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]