Дата публікації:
22 лютого 2012
Кількість переглядів:
1224
Поділитися:

Напередодні Дня захисника Вітчизни пройшов військово-спортивний конкурс «Сила і мужність» серед збірних команд гуртожитків університету.

Традиційною «ареною» для змагань став спортивний комплекс вишу. На початку гри капітани команд гуртожитків №2, 3, 4 та 5 здали рапорти головному судді змагань, проректору з адміністративно-господарської роботи, учаснику бойових дій в Афганістані Анатолію Положію. Юних захисників привітала і проректор з науково-педагогічної роботи та організації позанавчальної діяльності Олена Король: «Нехай у кожного з вас завжди буде кого захищати, але не буде від кого».

Цьогорічний конкурс відкрили слухачі курсів за професією «Охоронець» при юридичному факультету. Хлопці та дівчата продемонстрували ключові прийоми рукопашного бою, чим викликали бурхливі оплески всіх глядачів. Після цього розпочалася основна частина змагань – конкурси. Студенти на швидкість передавали м’ячі, палиці, побували у ролі хокеїстів та рибалок, помірялися силами під час перетягування канату. Найемоційнішими та «найсильнішими» стали змагання з армреслінгу та жиму гирі. Організатори дійства не оминули і конкурс художньої самодіяльності, на якому учасники продемонстрували свої творчі здібності.

За загальними підсумками всіх конкурсів упевнену перемогу здобула збірна команда гуртожитку №5. Другими стали мешканці гуртожитку №4, а третіми – збірна команда гуртожитку №2. Усі команди отримали подарунки та грамоти.

Ліна П’ятниця

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]