Дата публікації:
09 листопада 2021
Кількість переглядів:
2188
Поділитися:

Візит народного депутата України до Сумського державного університету відбувся 8 листопада.

На зустрічі з ректором СумДУ Василем КАРПУШЕЮ було обговорено питання організації освітнього процесу, перспективи розвитку закладів вищої освіти, нормативну базу, що регулює їх діяльність.

У ході візиту Михайло АНАНЧЕНКО оглянув стенд з фотографіями героїв – студентів і випускників СумДУ, які загинули в зоні проведення АТО/ООС, ознайомився з інформаційно-бібліотечною системою СумДУ, її сервісами та послугами, поцікавився можливостями доступу до наукових баз даних та електронних ресурсів, поповненням паперового книжкового фонду, відвідав читальні зали, абонемент та коворкінг «Універ City».

На прикладі навчально-дослідницької лабораторії віртуальної та доповненої реальності «Ulab» Михайло АНАНЧЕНКО переконався у високій якості інноваційного розвитку університету, залученні новітніх технологій у навчальний процес, а ознайомившись з навчальними центрами відомих ІТ-компаній – у плідній співпраці закладу з роботодавцями, сприянні працевлаштуванню випускників.

Ураховуючи потужну соціальну інфраструктуру та активність студентської спільноти СумДУ, народний обранець висловив пропозицію щодо проведення найближчим часом на базі університету кількох масштабних молодіжних заходів.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]