Дата публікації:
23 лютого 2012
Кількість переглядів:
1297
Поділитися:

22 лютого студенти юридичної клініки Сумського державного університету взяли участь у засіданні «круглого столу» на тему:«Суд присяжних в Україні. Позитиві та негативні моменти».

На засідання обговорювали питання щодо історичного розвитку інституту суду присяжних в Україні, становленння суду присяжних в країнах світу (Франції, В.Британії, США), суд присяжних в країнах пострадянського простору (Росія, Казахастан, Грузія та Латвія), законодавчі основи діяльності суду присяжних в умовах сучасної України.

Студенти СумДУ Ігор Бершов, Євген Драновський, Анна  Кортікова, Лілія Дергачова, Марина Семішкур, Богдана Кузьменко взяли участь у обговоренні питань спільно з начальником Сумського міського управління юстиції Сергієм Самойленком, викладачами та студентами СНАУ.

За результатами обговорення теми: «Суд присяжних в Україні, Позитиві та негативні моменти» учасники «круглого столу» дійшли висновку, що запровадження правового інституту суду присяжних ще один крок до усвідомлення України як правової держави, новий етап її демократичного розвитку.  

Відділ інформаційно-рекламної діяльності  

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]