Дата публікації:
06 грудня 2021
Кількість переглядів:
2420
Поділитися:

Від імені Сумського державного університету щиро вітаю військовослужбовців, воїнів, ветеранів з днем слави й могутності української армії – Днем Збройних сил України!

Величезна подяка та низький уклін усім, хто захищає територіальну цілісність нашої країни, сприяє зміцненню обороноздатності її армії та втілює мрію про щасливе майбутнє!

Сумський державний університет пишається своєю причетністю до розвитку кадрового та наукового потенціалу Збройних сил України, адже є єдиним в регіоні закладом вищої освіти, що  проводить військову підготовку громадян.

Наразі на кафедрі військової підготовки СумДУ навчаються близько 1200 студентів з різних областей України – майбутні захисники нашої країни. Якісне проходження військової підготовки забезпечується досвідченими науково-педагогічними працівниками та потужною матеріально-технічною базою. Активно реалізується наукова складова діяльності, створена й ефективно використовується сучасна науково-експериментальна та навчально-лабораторна база, в тому числі, власна розробка кафедри – Віртуальний артилерійський полігон.   

У цей святковий день бажаємо українським воїнам міцного здоров’я, взаєморозуміння, щасливого майбутнього та миру в нашій країні!

Слава Збройним Силам України!

Слава Україні!

 

З повагою та вдячністю

ректор СумДУ Василь КАРПУША

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]