Дата публікації:
07 грудня 2021
Кількість переглядів:
2304
Поділитися:

У Сумському державному університеті відбулась друга мультидисциплінарна конференція для молодих дослідників, що об'єднала представників України, Чехії, Китаю та Колумбії.

Конференція стала завершальним заходом, організованим в рамках проєкту Чеського агентства з питань співробітництва в галузі розвитку «Міжуніверситетська співпраця як інструмент підвищення якості обраних університетів України» (2019-2021 рр.), що виконується СумДУ в консорціумі із 4-ма українськими закладами вищої освіти та Чеським університетом природничих наук.

Координатор проєкту від СумДУ – к.е.н., доцент кафедри міжнародних економічних відносин Навчально-наукового інституту бізнесу, економіки та менеджменту Оксана ЗАМОРА.

Основна мета конференції – надати можливість молодим науковцям поділитися своїми дослідженнями, отримати неофіційний професійний відгук через дискусії, налагодити контакти з колегами.

Учасники конференції долучились до дискусій з обговорення сучасних трендів у тематичних секціях: «Тенденції сталого розвитку», «Глобальні виклики та загрози сучасності», «Розвиток міжнародних економічних відносин в умовах пандемії COVID-19», «Глобальна конкурентоспроможність в умовах сучасних викликів і загроз». Однією з вагомих переваг наукового зібрання, що відбувалося в гібридному форматі (онлайн та офлайн) – це, звісно ж, нетворкінг, народження ідей для нових колаборації у найближчому майбутньому.

Колектив кафедри міжнародних економічних відносин ННІ БіЕМ СумДУ також презентував результати своїх наукових досліджень, зокрема тих, що були профінансовані міні-грантами в 2020 та 2021 роках.

За результатами конференції буде видано збірник тез.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]