Дата публікації:
23 грудня 2021
Кількість переглядів:
3495
Поділитися:

Шановні співробітники та здобувачі освіти! Щиро вітаю вас з Новим 2022 роком та Різдвом Христовим!

Нехай ці світлі зимові свята, що символізують новий календарний відлік, подарують вам надію і віру на здійснення особистих та професійних планів.

Озирнувшись назад, можна впевнено констатувати, що 2021-й рік, незважаючи на продовження пандемії, був для нашої університетської громади успішним в усіх напрямах діяльності – в організації  освітнього  процесу, в проведенні наукових досліджень, участі в наукових конкурсах і грантових програмах, в розширенні партнерських зв’язків, у тому числі міжнародних, щедрим на робочі й дружні візити.

Підтвердженням системного успіху Сумського державного університету в науковій діяльності є найкращі показники державної атестації серед закладів вищої освіти України. Університет увійшов до найвищої   кваліфікаційної групи А за чотирма напрямами: «Гуманітарні науки та мистецтво», «Суспільні науки», «Математичні науки та природничі науки», «Технічні науки» і до групи В – за напрямом «Біологія та   охорона здоров’я». Про успішну роботу на науковій ниві свідчить і відзначення авторського колективу вчених СумДУ Премією Кабінету Міністрів України за розроблення та впровадження інноваційних  технологій.

Також університет вчергове підтвердив лідерські позиції серед українських ЗВО в цьогорічному світовому рейтингу від Times Higher Education та високі показники в рейтингах інших авторитетних   міжнародних  агенцій.

Здобутки СумДУ – це результат злагодженої та наполегливої командної роботи співробітників, студентів, аспірантів. Пишаюся досягненнями колективу і особистими успіхами кожного з вас. Вдячний всім за   сумлінну, ініціативну працю, відповідальність і спрямованість на результат. Упевнений: в новому році на нас чекають нові яскраві події і знакові перемоги.

Бажаю вам у прийдешньому році доброго здоров’я, миру, добробуту, взаємопорозуміння і злагоди. Хай 2022 рік втілить ваші мрії, бажання і прагнення.

Щасливого нового року!

З повагою

ректор СумДУ    Василь КАРПУША

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]