Дата публікації:
05 січня 2022
Кількість переглядів:
2813
Поділитися:

У рамках відзначення Днів Сталої енергії Департамент фінансів, економіки та інвестицій Сумської міської ради провів конкурс «Збережи енергію! Зупини зміни клімату!», в якому взяли участь діти дошкільного віку, учні загальноосвітніх закладів, студенти навчальних закладів спеціальної освіти та вищих навчальних закладів Сумської міської територіальної громади.

Основне завдання конкурсу – привернути увагу дітей і молоді до екологічних проблем громади, питань енергоефективності та зміни клімату. Компетентне журі оцінювало творчість юних сумчан у номінаціях «Фото», «Відео», «Казка».

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО привітав усіх учасників конкурсу та зазначив, що вони провели надзвичайну роботу, яка повинна спонукати всіх мешканців громади берегти навколишнє середовище.

За результатами конкурсу студенти 5 курсу факультету ТеСЕТ –  працівники студентської медіа-агенції «Studio 16x9» Медіа-центру СумДУ – посіли призові місця. Перше місце здобув Богдан КРАСУЛЯ з відеороботою про збереження енергії, друге – Ксенія ЗАЙЦЕВА з відеороботою на тему збереження водних ресурсів.

«Ми завжди були небайдужими то екологічних та соціальних проблем сьогодення, тому, коли дізналися про можливість участі у конкурсі, вже знали про що хочемо розповісти. Перемога у конкурсі стала поштовхом та хвилею натхнення для втілення своїх творчих ідей у майбутніх проєктах. Дуже вдячні за таку можливість!», – поділилися студенти.

Переможці нагороджені почесними грамотами та цінними подарунками.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]