Дата публікації:
14 січня 2022
Кількість переглядів:
2051
Поділитися:

«Час дарувати» – у благодійному вечорі під такою назвою, організованому телеканалом СТС напередодні Дня святого Миколая, взяв участь Сумський державний університет.

Головною метою проведення заходу був збір коштів для закупівлі церебрального оксиметру для відділення інтенсивної терапії новонароджених Сумської обласної дитячої клінічної лікарні.

Також у рамках проєкту відбувся аукціон. Усього розігрувалося 12 адресних лотів, серед них – 5 абонементів на сезонне відвідування басейну СумДУ, які для багатодітної родини Іванових із Сум придбав народний депутат України Михайло АНАНЧЕНКО.

14 січня знімальна група телеканалу разом з народним депутатом та родиною ІВАНОВИХ (мамою Тетяною Анатоліївною і чотирма дітками) завітали до Сумського державного університету, де відбулося урочисте вручення подарунка.

«Спорт – важливий напрямок діяльності університету, тому з урахуванням нашої інфраструктури, нашої спортивної бази якраз і з’явилася ідея подарунка – 5 сезонних абонементів на відвідування басейну», –  зазначив ректор СумДУ Василь КАРПУША.

Плавання розвивається в університеті дуже активно, про що свідчать здобутки спортсменів на престижних змаганнях. Як зауважив ректор, великий внесок у «срібний» здобуток СумДУ на минулорічній Універсіаді зробили саме плавці.

На базі університету працює 3 басейни. Басейн, який відвідали учасники телепроєкту, має 6 доріжок довжиною 25 метрів. Вода очищується та дезінфікується сучасними методами без використання хлору, отже, не має неприємного запаху і не викликає алергічних реакцій.

Після вручення абонементів щаслива родина відвідала майбутнє місце занять – басейн – і пересвідчилась у чудових умовах, які надає студентам, школярам і усім бажаючим спорткомплекс СумДУ.  

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]