Дата публікації:
20 січня 2022
Кількість переглядів:
2122
Аудіоверсія:
Поділитися:

19 січня в Сумському державному університеті відбулася робоча зустріч із представниками компаній-консультантів з проєктування та нагляду в межах реалізації проєкту «Вища освіта в Україні».

Програма передбачає термомодернізацію навчальних, науково-дослідних, допоміжних споруд українських університетів, що сприятиме підвищенню енергоефективності й покращенню якості університетських будівель, зменшенню їх експлуатаційних витрат. Проєкт «Вища освіта в Україні» є складовою спільної  фінансової підтримки, яку Європейський інвестиційний банк та Європейський Союз надають Україні в сфері енергоефективності.

СумДУ – один із шести українських університетів, які на конкурсній основі вибороли право на участь у першому етапі проєкту. На зустрічі учасники обговорили нагальні питання щодо його реалізації.

«Ми зацікавлені у виконанні проєкту й готові зі своєї сторони зробити все, щоб роботи просувалися якнайшвидше. Я задоволений нашою сьогоднішньою конструктивною розмовою, адже нам вдалося напрацювати спільну стратегію подальших дій», – підсумував проректор з науково-педагогiчної роботи та фiнансово-економiчної дiяльності СумДУ Володимир КАСЬЯНЕНКО.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]