Дата публікації:
02 березня 2022
Кількість переглядів:
2018
Поділитися:

На адресу Сумського державного університету надходить велика кількість листів-звернень від іноземних партнерів зі словами підтримки та солідарності.

Наші колеги з усього світу засуджують військову агресію Російської Федерації і висловлюють українському народу слова підтримки.

Листи солідарності надійшли, зокремаа, від Асоціації Європейських Університетів, Університету Бат Спа, компаній Cormack Consultancy Group та BBC in England, Батумського державного університету ім. Шота Руставелі, Університету м. Тарту, Інституту мистецтва, дизайну та технологій, Університету Лаваля, Латвійського університету, Ризького технічного університету, Університету Вітовта Великого м. Каунас, Вільнюського університету, Університету прикладних наук м. Мюнстер, Німецької служби академічних обмінів, Політехнічного Університету Тімішоари, Консорціуму Варшавського університету та Українських Університетів, Варшавського університету, Вищої школи екології та управління у Варшаві, Єзуїтського університету Ігнатіанум у м. Краків, Академії Каліської ім. президента Станіслава Войцеховського, Університету ім. Адама Міцкевича, ECFMG (Освітньої комісії для іноземних випускників медицини), Університету Західної Богемії, компанії United People Global (UPG), Програми балтійських університетів.

Сумський державний університет щиро вдячний нашим іноземним партнерам. Для нас дуже важлива ваша підтримка у цей нелегкий час. Дякуємо за віру в нас і в те, що #РазомПереможемо!

Доповнюємо новину добіркою листів підтримки.

 

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]