Дата публікації:
30 березня 2022
Кількість переглядів:
1693
Поділитися:

У місті Фоджа (Італія) відбулася зустріч члена Ради молодих вчених при Міністерстві освіти і науки України, голови наукового товариства студентів, аспірантів та молодих вчених Медичного інституту Сумського державного університету Владислава СІКОРИ та Міністерки університетів і наукових досліджень Італії Марії Крістіни МЕС.

Було обговорено питання підтримки студентів, вчених та викладачів України під час війни.

Пані Марія Крістіна МЕС завітала до Університету Фоджа для обговорення загальних питань розвитку та фінансування наукових досліджень. Під час обговорення міністерка та поважний ректор, професор ЛІМОНЕ приділили особливу увагу подіям в Україні та висловили беззаперечну підтримку студентській і науково-академічній спільноті. Відомо, що уряд Італії вже виділив мільйон євро на допомогу університетам України.

Після брифінгу пані Марія Крістіна МЕС поспілкувалася з молодими науковцями – представниками України в Університеті Фоджа щодо можливостей формування освітніх і наукових проєктів в рамках співробітництва в галузі освіти і науки Італії та України, а також їх фінансування.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]