Дата публікації:
01 квітня 2022
Кількість переглядів:
1966
Поділитися:

1 квітня в Сумському державному університеті після вимушених канікул відновлено освітній процес у весняному семестрі 2021/22 навчального року.

Навчання проводиться у дистанційному (синхронному та/або асинхронному) форматі з урахуванням технічних можливостей усіх учасників, із використанням доступних каналів спілкування: відеоконференцій, особистого кабінету, електронної пошти, форумів, соціальних мереж.

Здобувачі, котрі перебувають у лавах територіальної оборони, мають можливість навчатися за індивідуальним графіком або оформити академічну відпустку. Академічні відпустки надаються також здобувачам, котрі перебувають у лавах Збройних сил України.

У випадках, коли здобувачі бажають навчатися у закладах вищої освіти за місцем нинішнього проживання (в Україні чи за кордоном), університет сприяє в оформленні академічної мобільності (внутрішньої чи міжнародної).

Передбачається також перегляд вимог до написання курсових робіт (проєктів), звітів з практики, кваліфікаційних робіт з урахуванням технічних можливостей здобувачів вищої освіти. У якості баз проходження  практики здобувачів випускних курсів розглядаються передусім випускові кафедри та структурні підрозділи СумДУ.

Сумський державний університет підтримує ініціативу Президента України щодо проведення щоденної хвилини мовчання. Щодня, у тому числі під час проведення освітніх заходів, о 9:00, співробітники та здобувачі освіти СумДУ вшановують пам'ять наших співвітчизників, які загинули внаслідок збройної агресії Російської Федерації.

Наш фронт – якісна освіта, тож університет забезпечує максимально сприятливе середовище для всіх учасників освітнього процесу.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]