Дата публікації:
12 квітня 2022
Кількість переглядів:
1876
Поділитися:

Міністерство освіти і науки України ухвалило рішення про продовження термінів формування реєстраційних карток для участі в національному мультипредметному тестуванні до 19 квітня.

Нагадуємо, що національний мультипредметний тест міститеме завдання з української мови, математики, історії України. За виконання кожної складової тесту учасник після завершення тестування отримає окремий результат. Завдання НМТ відповідатимуть змісту програм ЗНО з навчальних предметів і будуть аналогічними до використовуваних у ЗНО. Завдань із відкритою формою відповіді, наприклад, написання власного висловлення, в НМТ не передбачено.

Одним із критеріїв вступу буде також мотиваційний лист. Він матиме різну вагу для вступників на бюджет і контракт. Так, для вступу на бюджет його буде застосовано лише для рейтингування вступників з однаковим конкурсним балом, а для вступу на контракт він може бути основою для рейтингування вступників.

Отримати детальну інформацію щодо цьогорічної вступної кампанії можна за телефоном приймальної комісії Cумського державного університету (050) 052-70-10, на сайті СумДУ у розділі «Вступ» за посиланням https://vstup.sumdu.edu.ua та на сторінці Інстаграм для абітурієнтів за посиланням https://www.instagram.com/sumdu_abiturient/.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]