Дата публікації:
06 березня 2022
Кількість переглядів:
923
Поділитися:

Представники науково-освітньої спільноти з різних країн світу – партнери Сумського державного університету – надають благодійну допомогу в умовах воєнної агресії Росії.

Лише за останні дні професор Wojciech Simka (Politechnika Sląska, Poland), його команда і друзі організували трансфер в Україну великої кількості допомоги, включаючи ліки, спальні мішки, теплі речі.

Додатково за 2 дні було відправлено 2 мікроавтобуси з лікам, турнікетами, розчинами для інфузій з Литви від наших партнерів з Вільнюського університету. Щиро дякуємо професору Arunas Ramanavicius, Almira Ramanavičienė та Mindaugas Tamosiuna, а також їхнім друзям, рідним та латвійському бізнесу. Щира дяка Mindaugas Ezerskis за доставку всього вантажу своїм особистим транспортом.

Латвійський університет, Інститут атомної фізики та спектроскопії, зібрав кошти, за які були закуплені спальні мішки та зарядні пристрої для нашої територіальної оборони! Дякуємо, шановна Inga Šīrante та всім співробітникам інституту. Дякуємо професору Una Rienstina за допомогу з ліками!

І, звичайно, велика щира подяка Ярославу Гнилицькому (компанія NoviNano) за організацію трансферу цього необхідного вантажу в Україну.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]