Дата публікації:
14 квітня 2022
Кількість переглядів:
1770
Поділитися:

Олексій ПЛАСТУН, професор кафедри міжнародних економічних відносин СумДУ, створив блог, де пояснює росіянам і всім зацікавленим читачам, як працює світова економіка та як нові пакети санкцій знецінюють російську валюту.

Контент блогу різноманітний, містить не лише тексти, а й інфографіку та відеокоментарі, що допомагає краще сприймати інформацію. Це фінансова аналітика, що базується на реальних фактах. Мета такого проєкту – відкрити росіянам правду про їх економічне становище.

Цільова аудиторія блогу російськомовна. Платформа «Trading View», де розміщені матеріали, дозволяє будувати комунікацію з аудиторією: ставити вподобання, залишати коментарі, підписуватися на автора та «ділитися» сторінкою в соцмережах.

Для українців цей блог корисний тим, що пояснює, наскільки критичною є ситуація з курсом рубля в сусідній державі, а також розглядає різні галузі господарювання щодо їх рентабельності та дієздатності в сучасних умовах. 

Олексій ПЛАСТУН цитує експертів з економіки, політиків, а ще активно використовує інсайдерську інформацію. Станом на 12 квітня у блозі вийшло вже 26 публікацій «Хроніки падіння рубля».

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]