Дата публікації:
15 квітня 2022
Кількість переглядів:
4673
Поділитися:

Сумський державний університет підготував для абітурієнтів корисний і цікавий відеопроєкт – «Трушно про мою спеціальність у СумДУ».

Він передбачає інтерв’ю зі студентами різних спеціальностей, які чесно і відверто розкажуть про те, чому обрали для навчання СумДУ, чи складно їм, які є плюси та мінуси, ким можна працювати після закінчення університету та багато інших корисних речей.

Старт проєкту планувався раніше, але через широкомасштабне вторгнення росії, 24 лютого організатори змушені були поставити його на паузу.

Утім, кількість питань від вступників засвідчила затребуваність проєкту, інтерес абітурієнтів до університету і до спеціальностей, за якими здійснюється підготовка фахівців.

Двічі на тиждень – у вівторок і четвер – на сторінках СумДУ в усіх соціальних мережах буде з’являтися відеоінтерв’ю зі студентами різних спеціальностей університету.

Прем’єра проєкту стартує 19 квітня.

Щоб не пропустити відео про спеціальність, яка цікавить, радимо підписатися на чат «Абітурієнт СумДУ» в Телеграмі за посиланням https://t.me/+fiGd3P8GP0Q2NWVi.

І – до зустрічі на посвяті в студенти СумДУ.

СумДУ – це Україна!

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]