Дата публікації:
01 березня 2012
Кількість переглядів:
1423
Поділитися:

29 лютого кафедра маркетингу та управління інноваційною діяльністю здійснила перший випуск магістрів за спеціальністю «Управління інноваційною діяльністю».

Випускники протягом трьох семестрів опановували знання та новітні досягнення у сфері діагностики, дослідження та аналізу інноваційного потенціалу розвитку сучасних підприємств і організацій. Серед 22 випускників денного відділення двоє (Березова Світлана та Мартиненко Юлія) завершили навчання на відмінно і одержали червоний дипломом. Також дипломи отримали 30 випускників заочної форми навчання.

Серед перших випускників не лише молоді фахівці, а й досвідчені працівники та керівники таких підприємств як ОВ «NETCRACKER», Airfreight Aviation Ltd. (ОАЕ), АО «Технологія», ПАТ «Сумиобленерго», ТОВ «Алло», ООО «МИКЭМ», ТОВ «Дзена», КБ «Приватбанк» та ін.

Завідувач кафедри маркетингу та управління інноваційною діяльністю доктор економічних наук, професор Сергій Ілляшенко побажав випускникам нести ідею інноваційного розвитку в організації, де вони працюють, а також поширювати знання у галузі інноватики.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]