Дата публікації:
24 травня 2022
Кількість переглядів:
1790
Поділитися:

Сумський державний університет пропонує абітурієнтам долучитися до відеопроєкту – «Трушно про мою спеціальність у СумДУ».

Він виходить у форматі інтерв’ю зі студентами різних спеціальностей, які чесно і відверто розповідають про те, чому обрали для навчання СумДУ, чи складно їм, які є плюси та мінуси, ким можна працювати після закінчення університету тощо. Організатори проєкту сподіваються, що це допоможе абітурієнтам визначитися зі спеціальністю, на якій хочуть навчатися, дізнатися про можливості, які надає СумДУ студентам та випускникам.

Відеоінтерв’ю двічі на тиждень розміщуються в усіх соціальних мережах СумДУ. Наразі у рамках проєкту вийшло 11 розповідей про спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців.

Дізнатися про дату виходу відео, яке цікавить, обговорити вже розміщені інтерв’ю, поставити питання, що стосуються спеціальностей у СумДУ, висловити свої побажання щодо підготовки нових розповідей, абітурієнти можуть в Телеграмі, підписавшись на чат «Абітурієнт СумДУ» за посиланням https://t.me/+fiGd3P8GP0Q2NWVi.

Обирайте спеціальність, вступайте до СумДУ і – до зустрічі на посвяті в студенти.

СумДУ: наш фронт – якісна освіта!

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]