Дата публікації:
30 травня 2022
Кількість переглядів:
1653
Поділитися:

27 травня телекомпанія СТС підготувала відеосюжет про благодійний аукціон «Важливо допомагати разом», започаткований Сумським державним університетом. Проєкт передбачає збір коштів на підтримку захисників України.

«Сумський державний університет надає велику кількість додаткових послуг, крім безпосередньо навчальних, які пропонують, наприклад, спортивний клуб, університетська клініка, культурно-мистецький центр, комплекс громадського харчування. Ми попросили їх запропонувати цікаві лоти для аукціону і вдячні, що вони відгукнулися», - зазначила в інтерв'ю знімальній групі Марина ОСЮХІНА, начальниця Медіа-центру СумДУ.

Серед лотів – екскурсія до лабораторії віртуальної та доповненої реальності СумДУ, годинна кава з ректором, медичний чек-ап від університетської клініки, зокрема, косметологічні процедури та комплексні огляди, сертифікати на заняття з йоги та шейпінгу від спортивного клубу СумДУ, а також тренування на базі унікального критого центру пляжного волейболу тощо.

Аукціон проходить онлайн. На сторінці в соцмережі інстаграм (https://www.instagram.com/sumdu_auction/) щодня з’являється певна кількість лотів.  Кожен бажаючий може зробити ставку у коментарях під відповідним лотом упродовж визначеного часу. Користувач, який запропонував найбільшу ставку, стає переможцем і отримує цей лот.

Участь у благодійному аукціоні Сумського державного університету «Важливо допомагати разом» можуть взяти всі бажаючі. Адже саме так – спільними зусиллями – ми зможемо наблизити перемогу.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]