Дата публікації:
14 червня 2022
Кількість переглядів:
1653
Поділитися:

Культурно-мистецький центр Сумського державного університету розпочав низку профорієнтаційних заходів «Доброго вечора, ми з СумДУ!», під час яких талановиті студенти університету демонструють мистецькі номери, проводять творчі майстер-класи, квести та ігри для маленьких глядачів.

Мета заходів – познайомити сумчан і гостей міста з творчими колективами нашого університету, подарувати глядачам добрий настрій та зорієнтувати школярів і їхніх батьків у виборі закладу вищої освіти для подальшого навчання.

Першою локацією для заходу стало озеро Чеха, де літня спека зібрала велику кількість відпочиваючих. Концертна програма з патріотичною тематикою припала до душі всім глядачам, а діти особливо раділи рухливим іграм і танцювальним майстер-класам, в яких із задоволенням брали участь. Щирі оплески глядачів та щасливі посмішки малечі стали кращою вдячністю учасникам і вкотре переконали, що не дивлячись на важкі часи, кожен має працювати на своєму фронті та робити для своєї країни те, що вміє найкраще.

У програмі взяли участь: театр танцю «Феєрія» (керівник – Світлана Бондаренко), танцювальний колектив «S&P» (керівник – Людмила Крамінська), вокальна студія СумДУ (керівник – Ольга Бондаренко). Дякуємо всім студентам та керівникам колективів. Чекаємо на нові виступи в інших локаціях міста.

СумДУ – це Україна! Разом до перемоги!

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]