Дата публікації:
21 червня 2022
Кількість переглядів:
1949
Поділитися:

На засіданні Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, що відбулося 21 червня, освітньо-наукова програма підготовки докторів філософії за спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» визнана зразковою.

Кращими практиками в реалізації цих освітніх програм визначено:

  • активну міжнародну академічну мобільність здобувачів і викладачів, їх участь в грантових проєктах ERASMUS+;
  • створені взірцеві умови для проведення наукових досліджень аспірантами, їх залученість до виконання науково-дослідних та госпдоговірних тем з оплатою праці;
  • задіяний потужний викладацький склад, наукове керівництво здійснюють викладачі з високою публікаційною та дослідницькою активністю;
  • сучасне інформаційне та матеріально-технічне забезпечення, що дозволяє проводити навчання та наукові дослідження на рівні світових стандартів тощо.

У СумДУ здійснюється підготовка докторів філософії за більш ніж 20 освітньо-науковими програмами. Наразі університет має 7 освітньо-наукових програм підготовки докторів філософії, акредитованих Національним агентством, 5 із них визнані зразковими: «Економіка», «Журналістика», «Біологія», «Медицина», «Фінанси, банківська справа та страхування». Ще дві програми - «Право» та «Стоматологія» - акредитовані на 5 років.

Запрошуємо на навчання за освітнім ступенем докторів філософії в Сумському державному університеті. Доєднайтесь до команди професіоналів!

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]