Дата публікації:
07 липня 2022
Кількість переглядів:
2125
Поділитися:

6 липня дипломи отримали 50 випускників денної, заочної, дистанційної та паралельної форм навчання, із них 6  – із відзнакою, кафедри журналістики та філології Сумського державного університету.

Привітала випускників декан факультету іноземної філології та соціальних комунікацій Олена СУШКОВА. Дипломованим бакалаврам вона побажала зберегти студентську дружбу, яка зародилася в стінах СумДУ, а також реалізувати себе в професії.

До речі, чимало цьогорічних журналістів-випускників вже мають досвід практичної роботи у засобах масової інформації і набуті професійні якості проявили в умовах воєнного часу.

«Незважаючи на всі ті виклики, які ставить перед вами життя, ви маєте вірити в себе, бути впевненими у власних силах, і бути переможцями! А в тому, що Україна переможе, не маємо жодних сумнівів!», – зазначила у вітальному зверненні до випускників директорка телеканалу «Відікон» Наталія БРАТУШКА, яка вручала дипломи бакалаврів журналістам і рекламістам.

Викладачі, вчорашні студенти та гості зібралися в теплій невимушеній атмосфері – згадували цікаві моменти зі студентського життя, обмінювалися враженнями, сміялися та плакали. І хоч ці чотири роки були непростими, адже на студентство цьогорічних випускників припали епідемія коронавірусу та війна, присутнім було, що згадати. Для кожного із викладачів студенти знайшли приємне слово, дякували за знання, практичний досвід, мудрі поради й терпіння.

Сумський державний університет вітає дипломованих медійників із важливою подією,  бажає щасливої дороги в професійному та особистому житті, цікавих проєктів, приємних вражень… і чекає на зустріч у якості студентів-магістрів. 

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]