Дата публікації:
26 липня 2022
Кількість переглядів:
1629
Поділитися:

Цього тижня, 29 липня, розпочинається подання заяв та документів на вступ до закладів вищої освіти, у тому числі до Сумського державного університету. Допомогти абітурієнтам визначитися з вибором спеціальності покликаний освітній проєкт «Трушно про мою спеціальність у СумДУ».

Він виходить у форматі відеоінтерв’ю двічі на тиждень вже понад три місяці. Наразі у рамках проєкту в університетських соціальних мережах розміщено вже понад 30 розповідей про спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців в університеті.

Учасники проєкту – студенти різних спеціальностей діляться зі вступниками власним досвідом: розповідають про критерії вибору ЗВО, про те, чи важко навчатися, про організацію навчального процесу, про труднощі, які можуть виникнути під час навчання, про активності, які пропонує університет (спортивні, культурні тощо), а також про перспективи працевліштування.

Організатори сподіваються, що проєкт допоможе абітурієнтам визначитися зі спеціальністю, на якій вони хочуть навчатися, дізнатися про можливості, які надає диплом Сумського державного університету.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]