Дата публікації:
27 липня 2022
Кількість переглядів:
1792
Поділитися:

Шановні колеги та здобувачі освіти!

Цього року наша країна вперше відзначає День української державності. Надзвичайно прикро, що ця визначна подія затьмарена жахливою війною, зазіханням сусідньої  країни-агресорки на територіальну цілісність України, на її свободу і державність. Сьогодні, як і багато попередніх поколінь, українці змушені відстоювати суверенність своєї країни зі зброєю в руках.

Життя наших співвітчизників – страшна і невимовно болісна ціна, яку платить Україна, аби зберегти свою державність і незалежність, аби повернути мир, спокій та добробут в наші оселі.

Глибока шана відважним синам і донькам України, які віддали своє життя, боронячи рідну землю. Величезна вдячність героям, які сьогодні на пекельних фронтах захищають цілісність Української держави, щирим і добрим друзям у різних країнах світу, які допомагають нашим ЗСУ.

Кожен з нас своєю сумлінною і самовідданою працею наближає щасливий момент перемоги. Віримо, що вона вже близько, завдяки мужнім і хоробрим захисникам України, завдяки міцності волі та духу, єдності і згуртованості нашого народу, підтримці країн-партнерів. 

У цей складний час ми, нинішнє покоління української нації, як ніколи раніш, усвідомлюємо справжню цінність державності, пізнаємо вагу свободи і незалежності, відчуваємо гордість і відповідальність за свою країну, пишаємось мужністю українців.  

Зичу усім нам міцного здоров’я, незламної віри в перемогу, в щасливу долю держави Україна, в успішне майбутнє Сумського державного університету!

Ми – вільні! Ми – сильні! Ми вистоїмо! Ми переможемо!

З Днем української державності!

Ректор СумДУ  Василь КАРПУША

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]