Дата публікації:
01 серпня 2022
Кількість переглядів:
1707
Поділитися:

29 липня завершилася зміна денного дитячого табору «Cool Kids», який працював на базі кафедри іноземних мов факультету іноземної філології та соціальних комунікацій Сумського державного університету.

Протягом п’яти днів малеча отримувала цікавий та змістовний відпочинок – занурилася в культуру Великої Британії, вправлялася в англійській граматиці, а також познайомилася з різними локаціями СумДУ й дізналася більше про роботу наших структурних підрозділів.

Зокрема, юні гості табору зазирнули до світу віртуальної та доповненої реальності разом зі співробітниками лабораторії «Ulab», відвідали цікаві майстер-класи від навчальної телестудії cтудTV «11 поверх», де спробували себе в ролі телеведучих, фотомоделей і фотографів, взяли участь у захоплюючий екскурсії, організованій співробітниками бібліотеки, а також пограли в волейбол у Центрі пляжного волейболу СумДУ.

Як розповіла організатор та вихователь табору, викладач кафедри іноземних мов СумДУ Оксана Нефедченко, вихованці табору були в захваті як від навчання англійській, так і від дозвілля, адже гарний настрій, ігри, пісні, жарти, мультфільми, ніхто не скасовував.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]