Дата публікації:
02 серпня 2022
Кількість переглядів:
1791
Поділитися:

Наказом Міністерства освіти і науки України № 675 від 29 липня 2022 року затверджено новий склад Наглядової ради Сумського державного університету.

Як і раніше, очолює Раду президент Національної академії педагогічних наук України Василь КРЕМЕНЬ. Заступники голови Наглядової ради: народний депутат України Ігор МОЛОТОК і президент Міжнародного фонду досліджень освітньої політики Тарас ФІНІКОВ.

Також до складу Наглядової ради увійшли: президент Сумської торгово-промислової палати Костянтин МАКАРЕНКО, керівник освітніх програм EPAM в Україні Денис ГРИНЬОВ, почесний президент концерну «NICMAS» Григорій ДАШУТІН, голова Сумської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України Сергій ОСАДЧИЙ, голова Сумського обласного відділення Національного олімпійського комітету України Олена ПЕТРОВА, директор Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти Олександр СИДОРЕНКО.

Мета діяльності Наглядової ради – здійснення громадського контролю за роботою університету, сприяння ефективній його взаємодії з державними органами та органами місцевого самоврядування, науковою громадськістю, суспільно-політичними організаціями та суб'єктами господарювання в інтересах розвитку університету, в залученні фінансових ресурсів для забезпечення функціонування закладу і здійснення контролю за їх використанням тощо.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]