Дата публікації:
09 серпня 2022
Кількість переглядів:
2209
Поділитися:

Сумський державний університет усе більше стає центром європейських цінностей і стандартів в Україні. Підтвердження цьому – рекордна кількість, 11 проєктів напряму «Жан Моне» програми ЄС Еразмус+, отриманих за результатами конкурсу 2022 року і з додатковою подачею вже під час воєнного стану (2021 – 10, 2020 – 7).

Проєкти здобули всі без винятку інститути та факультети СумДУ: економісти і маркетологи, ІТ-шники й інженери, мовознавці, юристи та медики. Тематики проєктів надзвичайно актуальні та важливі як для університету, так і для нашої країни. Серед них проєкти, пов’язані з впровадженням відновлювальних технологій у біомедицині, стратегією розбудови зелених кампусів, захистом фінансової системи від кіберзагроз, імплементацією механізмів ЄС, спрямованих на протидію сучасним викликам і загрозам, біоенергетичними інноваціями в поводженні з відходами, міграцією до ЄС, сприянням сталого розвитку освіти через мову бренду. Попереду 3 роки активної реалізації та впровадження європейських цінностей у діяльність університету новими проєктними командами.

Загалом до фінансування в Україні рекомендовано 92 проєкти напряму «Жан Моне».

Сумський державний університет щиро вітає професорсько-викладацький колектив проєктів-переможців, які у складний воєнний час знайшли сили, аби підготувати проєкти, реалізація яких є важливою для відновлення країни після перемоги.

Бажаємо нашим проєктним командам успішного впровадження проєктів і стійких результатів.

Довідково: Враховуючи результати 2022 року, на сьогодні СумДУ має в своєму активі 34 проєкти напряму «Жан Моне» програми ЄС Еразмус +.

Детальніше: https://int.sumdu.edu.ua/en/international/802

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]