Дата публікації:
16 серпня 2022
Кількість переглядів:
2761
Поділитися:

Креативні дизайни розробив Медіа-центр Сумського державного університету спільно з університетом-побратимом з міста Ліверпуль (Велика Британія).

Фахівці з медіа та комунікацій обох закладів кілька місяців працювали над рекламною кампанією, що має підтримати абітурієнтів не лише з Сум, але й усієї України.

«Слоган «Озброєні освітою» нам запропонували наші колеги з Ліверпулю. До цього ми близько двох місяців обговорювали з британськими партнерами страхи та переживання українських студентів, пов'язані зі вступом. Нам хотілося показати у межах цієї кампанії, що сьогодні в кожного з нас – свій фронт. У студентів – це навчання. Після перемоги нам будуть потрібні круті фахівці, які будуть відбудовувати країну. А до того – варто навчатися, здобувати знання, навички. Це внесок кожної молодої людини в нашу перемогу», - зазначила Марина ОСЮХІНА, начальниця Медіа-центру СумДУ.

Для того, щоб борди вийшли цікавими та відображали дух університету, Медіа-центр провів фотосесію амбасадорів СумДУ, які з'явилися на світлинах в футболках з унікальним дизайном. Футболки виготовлені обмеженим тиражем і одну з них можна буде придбати на благодійному аукціоні 24 серпня. Виручені кошти організатори кампанії спрямують на підтримку ЗСУ.

Загалом розміщення патріотичних бордів приурочене до Дня Незалежності й триватиме весь серпень.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]