Дата публікації:
07 вересня 2022
Кількість переглядів:
1638
Аудіоверсія:
Поділитися:

Старша викладачка кафедри германської філології Алла КРАСУЛЯ виступила на конференції EUPRIO-2022де представляла Сумський державний університет як одного з нових членів Європейської асоціації фахівців із комунікації у вищій освіті (European Association of Communication Professionals in Higher Education, EUPRIO).

Конференція відбулась 28-31 серпня у Цюриху (Швейцарія) і зібрала понад 300 учасників із різних країн ЄС.

У своїй доповіді Алла КРАСУЛЯ окреслила стан cправ у вищій освіті України в період війни, охарактеризувала пріоритетні напрямки співпраці з українськими університетами, зокрема із СумДУ, враховуючи показники його успішності.

«Для працівників українських університетів EUPRIO – важливий майданчик для дискусій, обміну досвідом, участі у спільних наукових проєктах із метою підтримки вищої освіти як під час війни, так і після нашої перемоги. Маємо надію на подальшу плідну, взаємовигідну співпрацю з EUPRIO», – зазначила представниця СумДУ.

До відома. Мета EUPRIO  – об’єднати стейкхолдерів вищої освіти, а саме представників університетів, які працюють у галузі стратегічної місцевої та міжнародної комунікації за напрямками: зв’язки з громадськістю, пресслужби, наукова комунікація, публічна дипломатія та зовнішні зв’язки, міжнародні відносини, маркетинг, цифрова комунікація, незалежне консультування, внутрішня комунікація у ЗВО, проведення досліджень у Європі тощо.

 

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]