Дата публікації:
23 вересня 2022
Кількість переглядів:
1508
Аудіоверсія:
Поділитися:

23 вересня Сумський державний університет відвідали представники Сумського районного управління головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Сумській області.

За їх участі для співробітників, учасників освітнього процесу та усіх, хто перебував у приміщеннях закладу, було проведено навчальну повітряну тривогу з відпрацюванням переходу в укриття.

В упорядкованому для перебування у разі небезпеки місці фахівці ДСНС нагадали присутнім правила поведінки та алгоритм дій під час повітряної тривоги, а також – про порядок дій у разі виявлення вибухонебезпечних предметів.

Представники ДСНС відзначили наявність в СумДУ сховища, що відповідає встановленим вимогам, вказівників напрямів руху до укриття, сигнальної системи оповіщення про небезпеку, злагоджені дії персоналу закладу та учасників освітнього процесу під час навчальної повітряної тривоги.

Варто зазначити, що у СумДУ забезпечується інформування про правила поведінки під час повітряної тривоги, заняття в очному форматі проводяться у корпусах закладу, що мають укриття цивільного захисту.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]