Дата публікації:
26 вересня 2022
Кількість переглядів:
1529
Аудіоверсія:
Поділитися:

26 вересня народний депутат України, заступник голови Наглядової ради Сумського державного університету Ігор МОЛОТОК зустрівся з представниками менеджменту СумДУ для обговорення питання формування бюджету на 2023 рік.

Під час зустрічі було обговорено низку важливих питань, зокрема пропозиції та виклики у формуванні бюджету на 2023 рік, зниження державних видатків на освіту. Разом із тим, учасники зустрічі відзначили успішність вступної кампанії та результати діяльності університету в різних напрямках, що має позитивно позначитися на подальшому розвитку й функціонуванні ЗВО.

«Питання, які ми обговорили, турбують всю освітянську спільноту. Ми усвідомлюємо, що в умовах воєнного стану неминуче скорочення бюджету, тож маємо розуміти, як жити далі й до чого готуватися. Сьогоднішнє обговорення було фундаментальним, глибоким, цікавим. Наш топ-менеджмент мав нагоду поставити питання й отримати вичерпні відповіді. Подібні зустрічі плануються й надалі», – зазначив ректор СумДУ Василь КАРПУША.

«Університет ні на хвилину не припиняв роботу за всіма напрямами. Більше того, навіть зараз, в умовах воєнного часу, університет демонструє впевненість і розвиток. Це підтверджується, зокрема, результатами в науковій і освітній діяльності, спорті. Успішною стала вступна кампанія – маємо суттєво більші показники, у порівнянні з минулим роком. Говорять, що  під час криз креативні та сильні виходять ще сильнішими, і СумДУ це демонструє», – зауважив почесний ректор СумДУ, голова вченої ради Анатолій ВАСИЛЬЄВ.

«Вступна кампанія, яку цьогоріч продемонстрував СумДУ, – це показник якості освіти під час воєнного стану. Час випробувань університет перетворив на час можливостей. І ще раз підтвердив, що недарма посідає високі позиції не тільки в Україні, але й у світі», – підсумував Ігор МОЛОТОК.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]