Дата публікації:
28 вересня 2022
Кількість переглядів:
1424
Аудіоверсія:
Поділитися:

28 вересня керівнику ансамблю бального танцю «Силует», заслуженому працівнику культури України Ользі ГАРАНІНІЙ виповнилося 70 років. З цієї нагоди у Сумському державному університеті відбувся урочистий захід.

Яскравими виступами Ольгу Яківну привітали її вихованці, представники інших творчих колективів СумДУ, а ще – оркестр Головного управління Національної поліції України в Сумській області. Сама ж ювілярка говорить, що сьогоднішній сюрприз був для неї неочікуваним, але дуже приємним.

Історія колективу бального танцю «Силует» налічує 45 років, з яких близько 10 років ансамбль працює на базі СумДУ, тисячі талановитих танцівників, а також численні перемоги на престижних міжнародних і всеукраїнських мистецьких фестивалях та конкурсах. Ольга ГАРАНІНА, засновниця і незмінна керівниця ансамблю, говорить, що пишається всіма своїми вихованцями, адже всі вони надзвичайно працелюбні і талановиті. Секрет створення успішного творчого колективу вбачає в тому, щоб дарувати любов і розуміння кожному учаснику, тоді таланти розквітають і досягають вершин хореографічної майстерності.

Сумський державний університет бажає Ользі ГАРАНІНІЙ міцного здоров’я, нескінченного натхнення та наснаги, талановитих вихованців і вдячних випускників! Пишаємося Вами і дякуємо за Ваш неоціненний внесок у розвиток української культури, виховання творчої молоді – майбутнього нашої держави. Залишайтеся такою ж молодою, елегантною, вишуканою і чарівною королевою грації!

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]