Дата публікації:
30 вересня 2022
Кількість переглядів:
1445
Аудіоверсія:
Поділитися:

З початком нового навчального року волонтери Сумського державного університету поновили практику постійних візитів до Сумського товариства захисту тварин. Так тільки за вересень активні дівчата та хлопці відвідали притулок для тварин шість разів.

Під час відвідин студенти допомагали вигулювати песиків, гралися з цуценятами,  надавали допомогу  у процесі підготовки та проведення харчування чотирилапих друзів.

Зараз під опікою Товариства захисту тварин перебувають близько 350 собак, серед яких багато «жертв евакуації». Після початку бойових дій на території Сумщини притулок переживав лихі часи, адже знаходився він майже в епіцентрі бойових дій.

Засновниці притулку та небайдужі містяни підтримували тварин, лікували та  годували їх. Багато людей самотужки долучалися до порятунку собак та допомагали варити песикам їсти.

Волонтери СумДУ й надалі будуть віддувати товариство, адже притулок постійно потребує допомоги з вигулу тварин. А пухнасті друзі щосереди та щосуботи з нетерпінням чекають на люблячих та товариських помічників.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]